Chișinău, 9 noiembrie 2020 – AAC face precizări cu referire la informația difuzată de surse media privind reluarea curselor charter pe segmentul Chișinău - Moscova

Urmare a informației difuzate de câteva portaluri de știri din Moldova, precum că zborurile charter pe segmentul Chișinău – Moscova vor fi reluate din 11 noiembrie de către o companie aeriană din Rusia, Autoritatea Aeronautică Civilă vine cu câteva precizări:

Știrea propriuzisă anunță lansarea din 11 noiembrie a zborurilor charter de către compania aeriană rusă S7 Airlines din Chișinău spre Moscova.

Totodată, menționăm că zborurile spre/din Moscova sunt executate în prezent de către operatorii aerieni naționali Air Moldova și FlyOne, care în baza deciziei autorităților competente ruse au dreptul de a transporta pasagerii DOAR pe segmentul Moscova - Chișinău. Zborurile anunțate de către S7 Airlines nu vor fi o excepție.

Autoritatea Aeronautică Civilă îndeamnă toți pasagerii care intenționează să procure bilete spre Moscova, să consulte pagina Ministerului Afacerilor Externe, rubric alerte de calătorie (https://mfa.gov.md/sites/default/files/06.11.2020_alerte_de_calatorie_covid19.pdf) și Ambasada Federației Ruse la Chișinău.


09.11.2020 15:44